Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Termékleírás
Legyél akár egy helyszíni riportokhoz egyszerű audio megoldást kereső újságíró, vagy egy beszélgetést rögzíteni kívánó előadó, vagy egy szülő, aki felvételt szeretne készíteni verset szavaló gyermekéről – a Sennheiser és az Apogee új digitális csíptetős mikrofonja segít a hang professzionális rögzítésében. Az MKE 2 Digital az Apogee A/D átalakítás terén szerzett szakértelmét a Sennheiser mikrofontervezési tudásával ötvözi, hogy a felhasználók optimális hangminőséget kölcsönözhessenek felvételeiknek. Mindkét – kifejezetten iOS eszközökhöz tervezett – mikrofon modell rendelkezik egy Lightning csatlakozóval, melyen keresztül közvetlenül iPhone®, iPad® vagy iPod® Touch készülékhez csatlakoztatható, rendkívül könnyen hordozható megoldást kínálva a kiváló minőségű beszédrögzítéshez.  Az analóg csíptetős mikrofonok a jel rögzítéséhez mikrofon-előerősítő és audio interfész használatát igénylik. Bár az összes iOS eszköz rendelkezik beépített analóg bemenettel és mikrofon-előerősítővel, ezeket nem professzionális hangfelvétel-készítésre, hanem telefonhívásokra optimalizálták. Az MKE 2 Digital mikrofonba beépítették az Apogee díjnyertes mikrofon előerősítőjét és A/D konverter áramkörét. Ez a különleges áramkör maximális erősítést biztosít, minimális zaj mellett. Az A/D konverter akár 24 bit/96 kHz-es felbontást is lehetővé tesz. Mivel a Sennheiser/Apogee digitális csíptetős mikrofonok közvetlenül az iOS® eszközön található Lightning adapterhez csatlakoznak, a fejhallgató aljzat az éppen rögzített hang monitorozásához használható. Az Apogee MetaRecorder – mint az MKE 2 Digital mikrofon tökéletes kiegészítője – az iPhone, iPad és iPod Touch készülékekhez tervezett első hangrögzítő alkalmazásként bármely helyszíni felvétel-készítési forgatókönyv esetén intuitív, többmódú felvételkészítést, címkézést és fájlrendezést kínál. A MetaRecorder 24 bit/96 kHz-es felvétel-készítési minőséget biztosít, valamint lehetővé teszi a mikrofon bementi szint és a felvétel-készítési programok szoftveres vezérlését.
Alkalmazz metaadat címkéket – pl. kulcsszavak, kedvencek, jelölők stb. – a helyszíni felvételkészítés során, majd töltsd fel a rögzített audio és Final Cut Pro XML fájlokat a Dropboxba közvetlenül a MetaRecorder alkalmazásból. Ha Mac gépen importálsz anyagokat a Final Cut Pro alkalmazásba, a rögzített metaadat nagyban megkönnyíti a média anyagok rendezését és elemzését, lényegesen meggyorsítva az utógyártás folyamatát.
A MetaRecorder alapfunkciói – felvételkészítés indítása/megállítása, hozzáadás a kedvencekhez, jelölő hozzáadása vagy mikrofon bemeneti szint beállítása – Apple Watch-ról is kezelhetők.
A MetaRecorder ingyenes változata az Apple App Store platformról közvetlenül letölthető. A felhasználók max. 60 mp-nyi folyamatos felvételt tudnak készíteni, amíg a teljes verzió zárolását fel nem oldják – akár egy kompatibilis Apogee vagy Sennheiser audio interfész csatlakoztatásával vagy a teljes körű alkalmazás megvásárlásával.
Az MKE 2 Digital tervezésénél egy olyan szakember szempontjait vették figyelembe, aki egy helyszíni felvétel alkalmával szeretne beszédet rögzíteni, és tökéletes audio teljesítményt kíván elérni: széles, természetes frekvenciamenet, kiterjesztett dinamika-tartomány és kitűnő tranziens átvitel.
 
A csomag lelke az ipari szabványként ismert MKE 2. Ez a magas maximális hangnyomásszinttel és kiváló jel-zaj viszonnyal rendelkező csíptetős mikrofon a Sennheiser esernyő-membránjával (Umbrella Diaphragm) rendelkezik. Ebben a már bizonyított konstrukcióban egy akusztikusan inaktív membránt feszítenek az aktív akusztikus membránra, megakadályozva, hogy nedvesség jusson a nagyteljesítményű kapszulába, melynek köszönhetően egy évekig megbízható szolgálatot teljesítő megoldás jön létre. Az Apogee/Sennheiser digitális lavalier mikrofonok az alkalmazások széles köréhez használhatók. Csupán hangrögzítéshez is használhatjuk őket, pl. audio podcastok készítéséhez, szemináriumok és előadások rögzítéséhez vagy egyfajta modern diktafonként. Ezek az eszközök a videók számára is nagyszerű hangzást kölcsönöznek, legyen az a YouTube-ra feltöltendő, illetve tudósítás vagy elektronikai hírgyűjtés (ENG) céljából rögzített anyag. És végül, de nem utolsó sorban azok számára, akik külön hangsávot szeretnének rögzíteni videóikhoz (pl. pályakezdő filmkészítők vagy riporterek) a mikrofonok a videók hangjának rögzítéséhez is használhatók. * Típus: elő-polaizált kondenzátor (4,8 mm átmérőjű kapszula)
* Karakterisztika: gömb
* Frekvenciaválasz: 20 Hz - 20,000 Hz
* Érzékenység: 5 mV/Pa +- 3 dB (szabad térben)
* Maximális hangnyomás (passzív): 142 dB 
* Névleges impedancia: 1000  
* Apogee 24-bit/96 kHz konverter
* Apogee MetaRecorder App (tartozék)    
* LEMO f. SK50/250 csatlakozó
* 1.6 m hosszú kábel
* Tartozék MZW fém szélvédő sapka, tartótáska, csipesz
* Súly: nincs adat Így is ismerheti: MKE2
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^