DPA 4060-OC-C-F00 d: screet Core 4060

DPA 4060-OC-C-F00 d: screet Core 4060

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Eredetileg vezeték nélküli rendszerekkel való használatra készültek színházban, televízióban, valamint hangszerek közeli mikrofonozására, mivel a 4060 kapszula egyáltalán nem feltűnő. Apró méretük miatt ezek a parányi kondenzátor mikrofonok rendkívül precíz gömb iránykarakterisztikával rendelkeznek, így nem szükséges közvetlenül a hangforrás felé irányítani őket ahhoz, hogy a megfelelő hangminőséget nyújtsák. A 4060 négyféle színben kapható: fekete, barna, bézs és fehér. Kitűnő beszéd és énekmikrofonok, a DPA miniatűrök igazi színházi szabvánnyá váltak. Zenészek és hangmérnökök használják őket élő alkalmazásban és stúdióban akusztikus húros hangszerek, például hegedű, gitár, bőgő, brácsa és hárfa közeli mikrofonozására. A televíziózásban is népszerűek a DPA miniatűr kondenzátor mikrofonjai, mint hajtókára vagy nyakkendőre csíptetett megoldások. Tartozékok Tartozékként két mikrofonkosár jár a mikrofonhoz (egy erősebb és egy lágyabb hangerőemelésre képes), a rácsok cseréjével akusztikusan befolyásolható a mikrofon reagálása a testen való elhelyezéstől (fejen, mellkason, stb. ) függően. Ezenkívül számos kiegészítő vásárolható, például különböző színű szélszivacsok, csíptetők és tartók, hosszabbító kábelek és tápegységek.

Így is ismerheti: 4060 OC C F 00 d screet Core 4060, 4060OCCF00dscreetCore4060, 4060 OC C F00 d: screet Core 4060, 4060-OC-C-F00dscreetCore4060, 4060 OC-C-F00 d: screet Core 4060

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.