Ajánlataink a termékre

 

Delock USB-s kondenzátor mikrofon állvánnyal személyi számítógéphez és laptophoz, 24 Bit / 192 kHz (66832)

14 390 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
dstore.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 14 390 Ft

Termékleírás
Ez a Delock USB kondenzor mikrofon használható jó minőségű hangrögzítésére, stream- és podcast készítéséhez, video találkozókhoz, játékokhoz.

Lehetséges felvételek
A mikrofon kardiod polár karakterisztikájú (egyirányú) és ideálisan rögzíti a hangot. Magas minősége, halk saját hangja és pontos ismétlésének köszönhetően még a...

Ez a Delock USB kondenzor mikrofon használható jó minőségű hangrögzítésére, stream- és podcast készítéséhez, video találkozókhoz, játékokhoz.

Lehetséges felvételek
A mikrofon kardiod polár karakterisztikájú (egyirányú) és ideálisan rögzíti a hangot. Magas minősége, halk saját hangja és pontos ismétlésének köszönhetően még a legfinomabb hangok is optimálisan rögzíthetők.

Magas felbontású mintavételezési sebesség
Az átlagos USB mikrofonok 16 Bit és 44 kHz cen működnek. A Delock mikrofon 24 Bit és 192 kHz-ces mintavételi sebességet biztosít, így a felvételek magas minőségben, HiFi stúdió szintet lehet elérni.

Fokozatmentes mikrofonerősítő
A mikrofonerősítő szabályozója lehetővé teszi, hogy egyénileg erősítse vagy csökkentse a mikrofon felvétel hangerejét.

Plug & Play
Az USB bedug-lejátsz (Plug & Play) technikájának köszönhetően a mikrofon azonnal használható, nincs szükség meghajtó program telepítésére. A mikrofon minden általános operációs rendszeren működik úgy, mint Windows, Mac, Chrome és Linux.

Biztos ás nem-csúszó állvány
A fémváz gumi lábakkal biztosítja, hogy a mikrofon biztosan álljon az asztalon. A háromlábú állvány összehajtható és igény szerint könnyen szállítható.
Gyártó: Delock
Szélesség cm: 13,5
Hosszúság cm: 24
Magasság cm: 6,5

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.